HOME ABOUT FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM

Simple Giveaways by Sandra & Filzah

ASSALAMUALAIKUM


First thing aku nak cakap , aku baru first time nak join GA okey.. Kalau ade salah silap aku mintak maaf laa yee.. HIHI :) Sebenarnyaa baru pagi tadi aku follow SANDRA niee.. Tibe tibe dia post yang dia buat GA dengan FILZAH.. Aku pun rase nak try join GA niee.. So aku ikut jee laa syarat syarat dorang kasi tuu.. Aku try jee niee , kalau menang Alhamdulillah laa.. 


Tadaa.. Lawakan banner dorang.. Aku suke sangat.. Like girl girl pink gituu.. HIHI :)

Jom laa kawan kawan join GA niee.. Korang klik SINI untuk tahu syarat syarat yang seperti berikut.. HAHA !! Lupe pulak nak cakap yang GA nie bermula 28 MAC 2013 - 4 APRIL 2013 okey.. Jangan lupe sertai yee..





~ PAPAI ~



Truly
Adeqmass

2 comments:

Sandra Fendra said...

hhe.. thanks join. nanti kan setiap update pasal GA ni. :)

adeq mas said...

Okey dear :)