HOME ABOUT FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!

Nak join laa segmen nie.. Kenapa aku nak join yee ?? Sebab tarikh tamat diaa lambat lagi tahu tak.. Kita boleh cari ramai kenalan lagi kan.. HIHI :)
<<--- JOIN JOMM --->>
Tarikh Tamat
31 DIS 2013




Truly
Adeqmass

15 comments:

Nurul Yuyu said...

tarikh silap tu,31 dis 2013.hehe.tapi tak pa,apapun terima kasih sebab join ye :)

senarai peserta,jangan lupa bw para peserta ok? :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

adeq mas said...

HIHI , Silap pulak.. Okey okey :)

Arni vanilla said...

Assalamualaikum dan selamat berkenalan ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

Hazim Zamri said...

Assalamualaikum!!! Hash dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! Done follow you. Follow me back okay? ^_^ haha

http://mohamadhazimzamri.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

hamizah hanafi said...

dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

cik kurus said...

hye... saya dari segmen yg sama..

follow my blog

http://cikkhurus.blogspot.com/

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Rennyen said...

Assalamualaikum.. saya dri segmen yang sama ^_^

http://rennyenqop.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

singgah sini nak mmfollow,jemputlah singah blog saya.. salam kenal..

CIK i l y said...

saya datang ~ #136

hit me back yaa ~

http://oh-sourly-ily.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

https://www.facebook.com/OHHcikily

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Mizz Aiza said...

Assalamualaikum,
Salam kenal.. dari segmen yang sama.. done follow here.. follower ke-86.. jom follow balik..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang saya,

Dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

NAJIHAH HASIN said...


Salam ziarah. Nice blog. Done follow you.. jemput dtg sini jgk yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Nursa_Kinah said...

follow me back yee~~ http://pkehidupan.blogspot.com