HOME ABOUT FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM

Dhia Adra Natasya ~

mesti korang pelik kenapa title aku buat "dhia adra natasya" hihi.. kalau korang nak tahu "dhia adra natasya" tuu anak kepada kakak aku yang no1.. maknanyaa diaa anak buah aku laa kan.. hehe :) daa sebulan dorang tak balik umah.. agak sunyi + rindu laa bila dorang takde dekat umah.. takde dengar suara budak kecik nangis lagi.. bila dorang balik jee malam tadi , pagi ² buta daa dengar suara budak kecik tuu melalak.. haha !! rase macam yeayy !! budak kecik tuu daa ade dekat umah.. hehehe.. anak buah aku sangat ² laa chumil geram pulak rase kenapa zaman sekarang budak kecik chumil ² jeles pulak.. rase macam nak jadi budak kecik balik jee..
- gambar terbaru dhia masa countdown 2013 -
- tidur dalam iman -
- chumil kan dhia -
- wekk -
- nenek muda -
- gambar masa dhia kecik -
- muka masa dhia kecik lain dengan sekarang -
yeayy !! tuu laa gambar ² budak kecik yang sangat lasak sekarang nie.. hihihi.. nasib laa dhia tidur lagi.. boleh laa aku berblogger kejap.. cerita tentang siapa ?? harus laa cerita tentang "dhia adra natasya" jugak kan kan kan.. sampai sini jee cerita tentang dhia.. lalalaaa

dari maksu :
sayang dhia

1 comment:

JAMMNASHUKI said...

Jage baby tu asyik update blog je....