HOME ABOUT FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM

Alhamdulillah , Menang Bloglist 2 bulan :)

ASSALAMUALAIKUM

Yeayy !! Alhamdulillah , menang bloglist 2 bulan.. Memang tak sangka pun nak menang.. Sebab baru jinak jinak nak join GA kan.. Aku menang nie dari SIMPLE GA BY ANIS NAJIHA :) Tengok laa gambar dekat bawah niee , ade link aku kan.. HEHE ~ Tak nampak , boleh klik gambar tuu jadi laa besar :) 



Actually , aku nak post benda nie semalam.. Tapi aku daa mengantok sangat time tuu.. Itu pun sempat tengok sape yang menang GA tuu jee.. Korang nak tengok sape yang menang jugak tak ?? Meh sinie klik SINI.. Last last diri sendiri & kawan kawan yang lain menang.. HIHI :) Terkejut jugak laa menang , first time menang kan..


Tahniah pada diri sendiri & kawan kawan yang menang jugak yee :)


 Truly
Adeqmass

8 comments:

sabella mohamad said...

wahh congrats ye ! hihi ^^

adeq mas said...

Thanks sabella :)

wana wazm said...

blog awak di review. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/review-pemenang-ga-by-sandra-filzah.html

e d r i n a . 피나 said...

tahniah ^^

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah,, muja pun suka gak dok kat bloglist orang ni,, hehe

Alien Ohsem said...

Congrats! ;)

Yumida Huda said...

tahniah

follow sini..ke 95..jemput singgah ke blog Yumida http://umikasum.blogspot.com

Bonda Qalish said...

saya tag kamu..

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html